bebissängen

2011-05-31 | 22:53:00
Pappa kom hem med en resesäng från babyproffsen till Melwin idag (bilden nertill). Så vi har dubbla sängar nu vilket vi inte behöver. Så om någon där ute vill köpa en billig resesäng så är det bara att hojta till, den är helsvart och jättefräsch. Vi ska ju ha resesängen som en vanlig säng. Tycker det är supersmart då den är hur bra som helst och när man ska resa någonstans så är det ju bra att kunna ta med Melwins egen säng där hans egna lukter finns. Usch, det lät äckligt men jag hoppas ni förstår vad jag menar. Alla sover väl bäst i sin egen säng? 

veckans magbild

2011-05-31 | 14:27:00

Jag skulle inte säga att han växer snabbt precis. Men bara han mår bra så är jag nöjd, och det verkar han ju göra. Har även hört från jättemånga att pojkmagar oftast är mycket mindre.  (Märkena på sidan av magen är från en kudde, satt lutad mot den när jag såg på tv tidigare)

”Nu väger fostret cirka 360 gram och är ungefär 27 centimeter långt från hjässa till häl. Ögonbryn och ögonlock är fullt utvecklade och fingertopparna täcks av naglar.”

Melwin sparkar hur mycket som helst, då kanske det inte heller är så konstigt att jag äter mycket med tanke på att han gör av med mycket energi. Hehehe. Jag försöker hitta anledningar till varför jag är hungrig hela tiden, så att jag inte bara känner mig glupsk.


Godmorgon!

2011-05-30 | 10:26:00
Ligger fortfarande i sängen och försöker fånga Melwin på film men det går inget vidare. Varje gång jag börjar filma ligger han alldeles still och så fort jag trycker på stop så får jag världens spark. En liten bråkstake! Iallafall så åt jag frukost imorse igen vid fem, sen la jag mig bredvid min älskling och somnade om. Nu har han farit iväg på hajk den jäveln, så jag blir ensam igen. Buhu buhu. Nä hörrni, vad sägs om frukost nummer två? Nom nom

Välkommen hit! Jennica heter jag, född 93 och bor i Umeå tillsammans med min man och våra tre barn som heter Melwin, Viggo och Helmi ♥ Skriver om familjelivet, träning, barnkläder, inredning, barnrum och annat som hör till vardagen. KONTAKT FÖR SAMARBETEN ELLER ANDRA FRÅGOR: jennica.b@hotmail.comRSS 2.0