mysfredag i parken (jennica.spotlife.se)

2011-09-30 | 16:33:00

Eftersom att Jakob jobbar ikväll så tog vi fredagsmys i statsparken istället med chailatte och kaffe. Jättemysigt med alla löv på marken och den underbara höstlukten. 

Älskar dig min finaste  ♥


som sagt... Newbie!

2011-09-29 | 18:33:00

Ni är väl less på alla bilder på bebiskläder nu, men det är min roligaste sysselsättning under dagarna – att köpa bebiskläder. Borde kanske lugna mig lite med köpandet, Melwin kommer ju inte att hinna använda allt.. Men det är så svårt, bebiskläder är ju så himla söta!

Har precis tvättat kläderna, därför ser dom ”använda” ut. Dom är nya men jag har någon konstig tvångstanke om att jag måste tvätta alla nya kläder innan lilleman får ha på sig dom.


barnmorskebesök vecka 38

2011-09-29 | 12:32:00

Idag var hon bättre (eller rättare sagt lite mindre dålig) än hon någonsin har varit, det gick faktiskt att prata med henne för en gång skull och jag tror att detta var första gången som hon ens nämnde ordet förlossning. Hon kände även på huvudet noggrannare den här gången, och det är fortfarande lite lite ruckbart. Snacka om att jag är öm i magen nu efteråt, aj! Järnvärdet kollade hon inte eftersom hon gjorde det förra gången och då såg det bra ut, tycker dock att dom borde kolla varje gång för mycket kan ju hända. Aja, nu är det inte mycket kvar av graviditeten och jag orkar inte klaga.

Bebben är redo att komma ut, så nu väntar vi bara på att han ska bestämma sig för det. Kanske dags att skriva förlossningsbrev och packa BB väskan? 

 

 Vecka: 37+3

Blodtryck: 132/83

SF-mått: 32

Hjärtljud: 157

Vikt: 74,4 (+0,2)


Välkommen hit! Jennica heter jag, född 93 och bor i Umeå tillsammans med min man och våra tre barn som heter Melwin, Viggo och Helmi ♥ Skriver om familjelivet, träning, barnkläder, inredning, barnrum och annat som hör till vardagen. KONTAKT FÖR SAMARBETEN ELLER ANDRA FRÅGOR: jennica.b@hotmail.comRSS 2.0