Bilder från majbrasan

2012-04-30 | 22:14:10
Okej, här är ett inlägg ändå. Först åt vi tapas hos Jakobs föräldrar, sen gick vi till majbrasan som var på andra sidan vägen och sen tillbaka för att äta grillat. Skön kväll faktiskt. Här är några bilder, jag vet att min svampmössa är ful men den värmde lilla mig iallafall.

Melwin sover sedan länge och nu ska vi hoppa ner i badet och värma oss. Tjing!


Valborg

2012-04-30 | 14:56:12

Idag blir det bloggfritt för min del. Uppdaterar imorgon!


Melwins dag

2012-04-29 | 18:55:26
Vi har haft en riktigt skön dag! Vi åkte ner på stan och såg lite dans, det är ju dansen dag idag så Balettakademien hade tagit plats i glashuset. Riktigt spännande tyckte Melwin! Undrar hur han kommer reagera sen när han ser mamma på scen, hehe. Sen gick vi runt lite och njöt av det fina vädret. Ett tag var det t.o.m så vamt att skinnjackan fick ta en paus och ligga under vagnen. 

När vi kom hem så blev det lite kladd med apelsin, vill att plutten ska bli helt frisk snart så vi trycker i honom massa c-vitamin. Det är svårt men kul att äta själv tycker Melwin, roligast är det att trumma på apelsinbitarna och kladda så mycket som möjligt. Det bästa sättet att få honom ren efter så mycket kladd är att sätta honom i badet. Plask plask, sen blev han trött. Vid 18 somnade en trött liten krigare efter en flaska ersättning, får se när han vaknar imorgon.. Åh valborg, Melwins första valborg ska såklart firas i obbola vid majbrasan. Om han lyckas hålla sig vaken dvs.

Här kommer dagens bildbomb.

Välkommen hit! Jennica heter jag, född 93 och bor i Umeå tillsammans med min man och våra tre barn som heter Melwin, Viggo och Helmi ♥ Skriver om familjelivet, träning, barnkläder, inredning, barnrum och annat som hör till vardagen. KONTAKT FÖR SAMARBETEN ELLER ANDRA FRÅGOR: jennica.b@hotmail.comRSS 2.0