Melwins dag

2012-04-29 | 18:55:26
Vi har haft en riktigt skön dag! Vi åkte ner på stan och såg lite dans, det är ju dansen dag idag så Balettakademien hade tagit plats i glashuset. Riktigt spännande tyckte Melwin! Undrar hur han kommer reagera sen när han ser mamma på scen, hehe. Sen gick vi runt lite och njöt av det fina vädret. Ett tag var det t.o.m så vamt att skinnjackan fick ta en paus och ligga under vagnen. 

När vi kom hem så blev det lite kladd med apelsin, vill att plutten ska bli helt frisk snart så vi trycker i honom massa c-vitamin. Det är svårt men kul att äta själv tycker Melwin, roligast är det att trumma på apelsinbitarna och kladda så mycket som möjligt. Det bästa sättet att få honom ren efter så mycket kladd är att sätta honom i badet. Plask plask, sen blev han trött. Vid 18 somnade en trött liten krigare efter en flaska ersättning, får se när han vaknar imorgon.. Åh valborg, Melwins första valborg ska såklart firas i obbola vid majbrasan. Om han lyckas hålla sig vaken dvs.

Här kommer dagens bildbomb.





Kommentarer
skriven av: Anonym

Voin ajatella Melwinin pikku sormet kun hän yrittää saada yhtä appelsiinin palaa ylös lautaselta ja saada sen laitettua suuhun hihihihii pikku miestä <3

Onneksi nähdään kohta!!

2012-04-29 @ 20:01:52
skriven av: Johanna, mamma till Emla

Så söt han är i sina brillor!

2012-04-29 @ 21:21:50
URL: http://www.johannamostrom.blogspot.com
skriven av: Anonym

Gud vad fina bilder! :) älskar verkligen din blogg!:) läser den så får du uppdaterat!:) jag börja läsa den förra året sen dess har jag följt dig!:)

2012-04-30 @ 08:47:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0