första bulan

2012-07-31 | 21:54:12


Åååååh fisungen gjorde illa sig ganska rejält idag. Men det gick två minuter och sedan så pekade han på lamporna och skrattade igen. Jag citerar en finsk man från busplaneten "de ä lognt, dom ä so mjooka no!". Ja, det är bra att dom är "mjuka" så att dom tål mer. Huvva, jag fick så ont i hjärtat när jag såg den stora bulan.. Bara att köpa en hjälm till honom nu så att vi slipper fler skador! 

tisdag

2012-07-31 | 12:31:47


Melwin ligger och sover och jag håller på att värma lite mat till mig. Vi har varit ute och cyklat en sväng och lillen slocknade direkt vi kom hem. Visst ser det mysigt ut? Man vill bara gosa ner sig bredvid honom, synd att jag inte får plats hehe. 

Jakob är hemma om ungefär 1,5 h och då ska vi ner på stan och shoppa litt. Jag måste köpa nya danskläder för jag vettetusan var mina gamla är. 

Nu plingade mikron, tjingeling! 

en cykeltur

2012-07-30 | 19:56:25


Hejhej! Här sitter jag på cykeln och chillar! 


Blöööö vad jobbigt det var. Men nu efteråt känner jag mig så jävla duktig! Det brinner i mina ben så jag lär ha en trevlig träningsvärk imorgon! Och vad hjälper bättre mot träningsvärk än att träna ännu mer? Så imorgon ska vi ut med cykeln igen! Ja, att cykla är verkligen träning för mig, sattttan vad otränad jag är. Nu är det badet som gäller och sen ska skrutten sova! 

Välkommen hit! Jennica heter jag, född 93 och bor i Umeå tillsammans med min man och våra tre barn som heter Melwin, Viggo och Helmi ♥ Skriver om familjelivet, träning, barnkläder, inredning, barnrum och annat som hör till vardagen. KONTAKT FÖR SAMARBETEN ELLER ANDRA FRÅGOR: jennica.b@hotmail.comRSS 2.0