äntligen fredag

2012-06-29 | 14:37:09Har just varit och köpt en byrå med min syster, hittade den på blocket. Den ska bara målas vit och sen blir den perfekt som tv-bänk. Melwin är ju verkligen ÖVERALLT nu så det ska bli skönt med en ganska hög bänk. Vi bestämde igår att vi ska göra om en del här hemma, vi är inte riktigt nöjda med hur det ser ut nu. Det är mycket som ska målas vitt och det gillas! Så vi har en del projekt på gång, men det är bara roligt!

Om några timmar kommer älsklingen hem från jobbet, då ska vi som sagt rulla ner till fina Övik och vara där över helgen. Kommer säkert bli ganska tomt här på bloggen, ska bara njuta av den här helgen och skita i allt annat. 

Nä hörrni, man kanske skulle ta och äta frukost?


Jag vet att designen och allt ser helt mongo ut, men jag orkar inte bråka mer med det. Fixar det när jag kommer hem istället. 

halloj

2012-06-28 | 20:34:50
 
Det var så tråkigt här hemma, så vi gick ut på en promenad till ica och köpte lite götta. Melwin fick prova sin nya adidaströja, den fick han i doppresent av Robin och Angelica. Lite stor bara men den passade bra ändå på vår lilla gangsterpojke. 

Imorgon kväll bär det av till husvagnen i Övik igen, den här gången ska Jakob följa med! Melwin ska sova hos sin mormor och morfar några km därifrån, så jag och Jakob får lite egentid vid havet. Det kommer att bli urmysigt. 

Ska snart försöka natta Melwin, men jag tror inte att jag kommer att lyckas med det. Den lilla filuren har sovit sammanlagt 5 timmar under dagen så han lär säkert hålla mig sällskap ikväll. Inte mig emot, Jakob slutar sent ikväll och jag vill gärna inte sitta uppe ensam. 

Nu luktar det skit i hela vardagsrummet, dags att byta blöja igen!

Välkommen hit! Jennica heter jag, född 93 och bor i Umeå tillsammans med min man och våra tre barn som heter Melwin, Viggo och Helmi ♥ Skriver om familjelivet, träning, barnkläder, inredning, barnrum och annat som hör till vardagen. KONTAKT FÖR SAMARBETEN ELLER ANDRA FRÅGOR: jennica.b@hotmail.comRSS 2.0