Soligt

2012-03-31 | 16:55:46
Idag har det varit jätteskönt väder ute! Melwin har legat och sovit ett tag i vagnen, skönt med frisk luft! Igår kom det förresten fram en gubbe till oss på stan, han sa "men vilken fin mössa flickan har". Ser Melwin ut som en tjej? Nä, han är en riktig karla karl ju!
Alltså Melwin, du har verkligen världens finaste ögon!


Tröjan köptes igår på Kappahl.

Lördag.. Vad händer ikväll? Ska man vara duktig och släcka alla lampor och annan elektricitet ikväll eller ska man se på finalen av gladiatorerna? Det lutar nog åt alternativ två, usch vilken dålig människa jag är. Jakob ska snart förvandlas till pizzabagare och göra hemmagjord pizza. GUUU så gott!
Tjing på er!

skjorta, kavaj och röda byxor

2012-03-30 | 22:00:00
Eller ja, röda byxor iallafall! Bodyn köpte Melwins mormor i Stockholm. Byxorna köpte vi idag. Allt från Lindex! Skrutten vägrar ju sitta still, det är galet svårt att få bra bilder på honom..

 

Älskar färgerna!

(Tidsinställt inlägg, Melwin sover sedan länge)


Massa nytt

2012-03-30 | 18:43:20

Efter besöket på BVC så promenerade vi in till stan. Det blåste lite men det var skönt att gå! Melwin har fått en hel del nya kläder. Så ni kan vänta er massa dagens outfit-inlägg framöver på lilla snyggingen! Första kommer ikväll!


Välkommen hit! Jennica heter jag, född 93 och bor i Umeå tillsammans med min man och våra tre barn som heter Melwin, Viggo och Helmi ♥ Skriver om familjelivet, träning, barnkläder, inredning, barnrum och annat som hör till vardagen. KONTAKT FÖR SAMARBETEN ELLER ANDRA FRÅGOR: jennica.b@hotmail.comRSS 2.0