valborgsmiddag och cupcakes

2013-04-30 | 23:19:00
Som sagt så var Dahlia, Jimmy och Sofia här och åt middag med oss idag! Det blev fläskfile, pommes chateau, beasås och sallad. Supergott var det! Det regnade ute så vi blev inne hela kvällen men vi hade mysigt ändå! Melwin och Sofia lekte i bollhavet, hittade Melwins tuttgömma och spelade innebandy! Vi (eller ja, Dahlia) bakade mini-cupcakes och Melwin blev dökär i dom! Orkar inte skriva mer, bjussar på en bildbomb istället. 
 
Tack för en superfin dag och kväll 
 

Valborg!

2013-04-30 | 15:15:58

Har varit och handlat till ikväll och köpt gardiner till Melwins rum! Ikväll kommer Dahlia och hennes lilla familj till oss, vi ska äta god mat och gå till majbrasan här i Röbäck, kommer nog bli trevligt:)

Jag och mitt hjärta. Han är dock inte brunare än mig och jag är inte gul, det är bara olika "färger" på speglarna. Fråga inte varför..


Hallen börjar bli fin

2013-04-29 | 20:46:00

Dock så är det fortfarande saker att göra. Ska köpa en ny matta för Klimpen har bitit sönder den vi har nu.. Sen så ska inte gitarrerna hänga där utan vi ska göra något roligare av den väggen! Ska även hitta bättre dynor till soffan, de där är bara en liten nödlösning :) Lite synd bara att det fula golvet förstör allt.. Men skillnad är det ju, eller hur?


Välkommen hit! Jennica heter jag, född 93 och bor i Umeå tillsammans med min man och våra tre barn som heter Melwin, Viggo och Helmi ♥ Skriver om familjelivet, träning, barnkläder, inredning, barnrum och annat som hör till vardagen. KONTAKT FÖR SAMARBETEN ELLER ANDRA FRÅGOR: jennica.b@hotmail.comRSS 2.0