kalasbilder från idag

2013-06-30 | 16:17:00
 
Det var ett mysigt kalas! Väldigt gott fika, som vanligt när Dahlia är i farten! Dock så var det kanske lite onödigt av mig att mata byxorna med tårta.. Haha. Sofia gillade presenten hon fick av oss - en hopphäst eller vad det nu ska föreställa för djur. Hon fick en hel del bilar och som vanligt trodde Melwin att bilarna var till honom och försökte ta några och springa iväg...Okej att barn gillar bilar men M är ju besatt! 
 
Idag fick lillen ännu en allergisk reaktion, trots att han får antihistamin varje dag och ögondroppar vid behov. Önskar bara att VC kunde kolla upp vad han är allergisk mot.. 

idag ska det firas

2013-06-30 | 11:35:00
 
Nu inväntar vi Jakob som strax slutar jobbet. Imorgon fyller Melwins kompis Sofia ett år så vi ska på kalas idag! Ska välja finkläder åt M och se om jag hittar något i min egen garderob också vilket är tveksamt.. 
 
Idag är det faktiskt ingen vanlig dag alls för min underbara syster fyller 30 år! Gammkärringen Stort grattis!!!!! 

Dagen

2013-06-29 | 19:56:00

Presentshopping, promenad till Mariehem, barnenshus, wheels och kebabrulle. Skön dag!


Välkommen hit! Jennica heter jag, född 93 och bor i Umeå tillsammans med min man och våra tre barn som heter Melwin, Viggo och Helmi ♥ Skriver om familjelivet, träning, barnkläder, inredning, barnrum och annat som hör till vardagen. KONTAKT FÖR SAMARBETEN ELLER ANDRA FRÅGOR: jennica.b@hotmail.comRSS 2.0