men äääntligen

2013-11-30 | 22:58:21
Det börjar äntligen bli lite vitt ute, hoppas verkligen att det håller i sig till imorgon för det hade ju varit helt perfekt på första advent och allt! Jag var tvungen att gå ut och kika, blir ju som ett litet barn när det snöar, särskilt när man har väntat på det länge! Ååh det luktar ju så gott ute när det snöar (konstigt jag vet, men det är sant!). Vårt köksfönster ser ganska mysigt ut utifrån såg jag, ni får dock ignorera gardinerna som är lite snea, fixar det efter detta inlägg! 
 
Snälla snö, stanna så att Melwin kan få se lite vitt imorgon! 
 

Vår kväll den sista november

2013-11-30 | 20:12:00
 
Har sett ut ungefär så här. Melwin har lekt fint själv så att jag har fått slappa, det behöver jag göra nu för min höft har börjat göra så himla ont, ibland kan jag knappt gå. Men det är bara så vissa dagar medan andra så känner jag inte ens av det! 
 
Vi har gjort julfint hemma nu så vi är redo för första december imorgon som nog kommer bli en bra dag! Vi får tända första ljuset, lillen får öppna sitt första paket i kalendern och det är första avsnittet av julkalendern, plus att vi även ska till kyrkan på en liten julvandring! Jag är nästan aldrig i kyrkan men det brukar vara mysigt vid jul och vad gör man inte för att få lite julkänsla nu när vi inte ens har snö? 
 
PS... Du som undrade om M bara har en tröja, det verkar som det för kolla, han har den på sig igen :o :o 

vecka 25

2013-11-29 | 19:54:00
Idag går vi in i ny vecka, den 25e veckan! Vart man än läser om bebisen står det att ögonen är fullt utvecklade men fortfarande slutna, alltså att dom inte kan öppna dom än. Det stämmer inte alls, vi såg ju lillebror blinka i vecka 19 och har det dessutom på film..  Hur mycket ska man egentligen lita på det som står i appar och på hemsidor? Det kanske är hur mycket som helst som inte stämmer.. Jag läser inte lika mycket om varje vecka nu som jag gjorde med Melwin, men när jag läser så gör jag det på 1177, den appen är nog tråkigast men mest pålitlig enligt mig!
 
Om ni vrider huvudet åt vänster så ser ni V rätt håll. Det svarta runda är alltså ögat.
Ser ni att han vinkar också? :) Man kan se hans högra hand, fingrarna ser dock ut som prickar. 
 
Jag tycker den här bilden är så häftig! Vrid huvudet åt samma håll så ser ni näsan och munnen som gapar!
 
Bilderna är från ultraljudet i vecka 18+4
 

Välkommen hit! Jennica heter jag, född 93 och bor i Umeå tillsammans med min man och våra tre barn som heter Melwin, Viggo och Helmi ♥ Skriver om familjelivet, träning, barnkläder, inredning, barnrum och annat som hör till vardagen. KONTAKT FÖR SAMARBETEN ELLER ANDRA FRÅGOR: jennica.b@hotmail.comRSS 2.0