vårskor till dom små

2014-02-27 | 16:44:17
Bild lånad från hollywood.se
 
Dom här skorna kommer Melle att vandra runt i under våren, skitsnygga! Jag är väldigt noga med skoköp åt honom, väljer alltid skor som jag vet är bra för hans fötter. Jag har sett att många köper converse till sina barn, jag hoppas verkligen att dom också skaffar ordentliga inlägg då för dom skorna är bland dom sämsta som finns, både för vuxna och barn för dom är helt platta och inte ett dugg ergonomiska. Jag använder själv ofta convisar för dom är ju snygga, men då får jag också skylla mig själv när jag får ont. Mitt tips är att köpa skor som både är snygga, sköna och bra för fötterna! Det vore ju dumt att förstöra de små fossingarna så tidigt i livet!
 
När jag skoshoppar åt M blir det oftast på junkyard eller på hollywood.se! Kika in där om ni är på skojakt vetja:)
 

käkar frulle

2014-02-26 | 10:20:00
 
Segt. Det är så otroligt segt. Sena nätter, sena morgnar. Sent och segt. Vi klev upp för ungefär en timme sedan och sitter fortfarande vid bordet och slöar. Natten har bestått av ännu mer hosta och en hel del mensvärk i ryggen.. Det positiva är att det bara är två dagar kvar tills Jakob får helg och kommer då hit, sen åker vi hem. Saknar honom så himla mycket! Vet inte om jag har skrivit tidigare att Jakob jobbar i Ö-sund den här veckan och att det är därför som jag och M är hos mina föräldrar. Kan ju passa på att berätta att hans nya jobb är på sector alarm, så det är ingen ide att ni försöker göra inbrott hos oss;)
 
 
Min mysgubbe tittar på bilar (igår)

Sjuk-kalaset fortsätter

2014-02-25 | 09:11:21

Ingen av oss har sovit bra inatt. Den ena har hostat nonstop och den andra har sprungit på toan en gång i timmen. Så vi har en seg morgon framför en film i sängen. Idag får vi nog inte mycket gjort, kanske blir det en sväng till affären men sen ska vi bara vila och mysa! 

Välkommen hit! Jennica heter jag, född 93 och bor i Umeå tillsammans med min man och våra tre barn som heter Melwin, Viggo och Helmi ♥ Skriver om familjelivet, träning, barnkläder, inredning, barnrum och annat som hör till vardagen. KONTAKT FÖR SAMARBETEN ELLER ANDRA FRÅGOR: jennica.b@hotmail.comRSS 2.0