imorgon blir jag ett år äldre

2014-01-31 | 20:44:00
 
Hej på er!
 
Har haft en fullspäckad dag tillsammans med de bästa. Mina föräldrar och min ena bror kom hit idag för att fira mig, imorgon är det min födelsedag men blir firad lite smått idag istället. Lunchen åt vi ute och sen har jag fått typ världens bästa present - en diskmaskin och den kunde inte komma lägligare eftersom vi snart kommer att ha fullt upp med två små och inte "hinner" handdiska. Fick också superfina nya gardiner till köket, blommor och lite annat! Den nya kylen och frysen har ÄNTLIGEN blivit installerade ordentligt idag, så nu är köket på gång! Jakobs föräldrar och syster har varit här en stund ikväll och jag fick fina presenter och blommor av dom också! 
 
Slog på stort idag och bjöd på färdigt fika, fint ska det va när man fyller 21. Nä, det är ingen speciell ålder och jag orkar inte stå och dona i köket så jag gjorde det lätt för mig denna gång. Lillebror har borrat ner sitt huvud ordentligt i mitt bäcken så nu känner jag mig som en flodhäst som går runt och säger aj mest hela tiden. Men det är det värt! Idag kliver vi in i vecka 34. 
 
Nu ska jag hoppa ner i badet, min kropp kan behöva lite värme känner jag. Hoppas ni får en fin helg och bor ni i Umeå så hoppas jag att ni inte glömmer att det är kulturhuvudstadsårets invigning imorgon! 

en sängmobil till lilla v

2014-01-30 | 08:00:00
 
 
Det var detta som vi pysslade med igår. Visst blev den ganska fin? Jag har letat och letat och letat efter en sängmobil som ska passa in. Vill inte ha en för färgglad men den får inte vara för tråkig heller.. Så jag gjorde en egen och är faktiskt helnöjd. 
 
Vet inte riktigt hur den ska hänga än, nu är den bara upphängd provisoriskt för att jag skulle kunna fota. Vi har nämligen flyttat in spjälsängen till vårt sovrum. Tanken var först att den skulle stå i barnens rum och så skulle vi skaffa en vagga eller liknande att ha i vårt sovrum. Men det känns så onödigt då bebben faktiskt har en riktig säng så det var lika bra att flytta in den till oss. Där får den stå tills han sover hela nätterna så inte M vaknar av hans skrik. Men det betyder att vi måste borra nytt hål för sänghimmeln och det är då som problemet med mobilen dyker upp, måste klura lite! 
 
 
 

jaha då var det min tur igen

2014-01-29 | 19:50:29
 
Lilla chefen blev inte sjuk som tur är, det var istället jag som drog nitlotten. Kanske är det därför som jag har varit så tom på energi de senaste dagarna. Men det här klarar vi oss igenom utan att gå under totalt, precis som alltid! Som Melwin brukar säga (när jag hjälper honom med något, tex på med vantarna) Heja mamma, Heja mamma! 

Välkommen hit! Jennica heter jag, född 93 och bor i Umeå tillsammans med min man och våra tre barn som heter Melwin, Viggo och Helmi ♥ Skriver om familjelivet, träning, barnkläder, inredning, barnrum och annat som hör till vardagen. KONTAKT FÖR SAMARBETEN ELLER ANDRA FRÅGOR: jennica.b@hotmail.comRSS 2.0