sista dagen av juni

2014-06-30 | 13:54:00
 
Imorgon ska Melleman få träffa dom här och två till av hans åtta kusiner, + sin tremänning från  F I N L A N D ♥ . Han är såååå taggad! Det är vi andra också såklart men han pratar om dom hela tiden. Så idag ska jag tvätta kläder och packa våra väskor så att vi kan åka till fina Övik direkt efter att Viggo har fått sina första sprutor på bvc. Ska försöka hinna storstäda också, det är ju så skönt att komma hem till städat! 
 
Men allra först ska jag göra en chai latte och bara njuta av tystnaden, dom andra ligger nämligen och sover men M vaknar nog när som helst! Ha en fin dag hörrni! 
 
 

En familjedag

2014-06-29 | 22:10:04
Hej på er! Vi har haft en fantastiskt söndag. Till att börja med spenderade vi några timmar på energicentrum, sprang omkring där och kastade sten i vattnet, gick över broar, klappade får, åt glass och gjorde allt annat som man kan göra där. 


Resten av dagen hängde vi bara på altanen. Det är så skönt att vi har sol där från 11-12 på dagen tills den går ner! Nu ska jag lägga mig i en tom säng.. Jakob jobbar natt, Melwin somnade i sin säng vid 20 och det gjorde även Viggo. Alltså vår bebis måste vara universums snällaste! (Delad förstaplats med Melle för han var exakt likadan).  Han somnar mellan 20-22, beror på hur mycket han har sovit under dagen, sen sover han hela natten och äter inte förrän klockan 6 och somnar sedan om till ungefär 8-9. Lyx kallar jag det! 

Godnatt:) 

äntligen sol!!!!!

2014-06-28 | 20:07:01

Jag var inte beredd på den här värmen idag! Eller det har ju inte varit jättevarmt men från att ha gått med jacka den senaste veckan kom det som en chock att man slapp ha det idag. Vi har spenderat dagen i stan - Wheels, swedish beach tour, middag på donkis och sen åkte vi hem och njöt av kvällssolen en stund. Nu ligger Melle i sängen och det blir nog en tidig kväll för oss alla. 
 
Förresten.. Vart tusan kan man hitta finkläder i storlek 62? Jag har letat som en tok efter en skjortbody och finbrallor åt Viggo som han ska ha på sitt dopfika men det finns ju ingenstans?! Har iof bara kollat i dom "vanliga" butikerna som h&m, kappahl, lindex, åhlens och pop och där fanns det inte.. 

Välkommen hit! Jennica heter jag, född 93 och bor i Umeå tillsammans med min man och våra tre barn som heter Melwin, Viggo och Helmi ♥ Skriver om familjelivet, träning, barnkläder, inredning, barnrum och annat som hör till vardagen. KONTAKT FÖR SAMARBETEN ELLER ANDRA FRÅGOR: jennica.b@hotmail.comRSS 2.0