vår mysmorgon och bvc

2014-10-31 | 23:47:00
 

Låg och drog mig ett tag imorse med dessa små sötisar vid min sida. De kikade på Bolibompa medan jag halvsov. Världens mysigaste små hjärtan! Vid halv tio tog vi bussen mot bvc för Mellemans treårskontroll och det gick superbra. Han är lite blyg i början och pratar inte gärna med ”främlingar”, men det släppte ganska fort och sen babblade han på. Han ligger bra till med talet också, bättre än jag trodde och han gör längre meningar är bara 3 ord och det är ett stort plus.

 

Pratade lite om hans allergier, eksem och astma. De två sistnämnda blir värre när det är kallt ute så just nu har han det ganska kämpigt, iallafall med eksemen. Men vi kämpar på! Förhoppningsvis växer det bort om några år.

 

99 cm lång. 15 kg. Så egentligen är han väl lite för stor för att åka Donkeyn men imorse var han så trött så han fick åka ändå.

 


blixten mcqueen såklart

2014-10-31 | 12:41:00
 

Frågade Melwin på bussen på väg hem från treårskontrollen (skriver om det i ett annat inlägg) vad han vill klä ut sig till idag, det är ju Halloween så idag får man klä ut sig till något läskigt. ”Jag MÅSTE vara mcqueen såklart mamma, jag måste springa jättesnabbt då”. Ja det var bara att leta fram en t-shirt, en mask från hans förra kalas och favvokepan så det var inte så svårt att fixa  Men jag kunde nästan ha räknat ut vad han ville vara, det är inte så svårt att lista ut om man känner den här grabben eller bara träffat honom en gång!

 

Just nu sitter vi och tar det lugnt och väntar på att Jakob ska sluta jobbet, om sisådär 2 timmar. Sen ska vi köpa tusen kilo godis och resten av dagen/kvällen blir det städ och förberedelser inför helgen. Tänk att Melwin blir tre år imorgon! Helt galet!!


lunchdate med grodan

2014-10-30 | 12:51:00
 

Den är plutten somnade om efter att vi hade lämnat storebror på dagis och vaknade runt 12 för att äta lunch. Nu har han en hel portion spagetti och köttfärssås i magen och fort gick det att få ner allt.

 

Nu ska vi tvätta en hel drös med kläder, tvättar man inte på tre dagar så fylls tvättkorgen snabbt. Har faktiskt bokat tvättstugan för en gångs skull, ibland är det skönt att få torka allt på en gång istället för att ha det hängandes i vardagsrummet.

 

 


Välkommen hit! Jennica heter jag, född 93 och bor i Umeå tillsammans med min man och våra tre barn som heter Melwin, Viggo och Helmi ♥ Skriver om familjelivet, träning, barnkläder, inredning, barnrum och annat som hör till vardagen. KONTAKT FÖR SAMARBETEN ELLER ANDRA FRÅGOR: jennica.b@hotmail.comRSS 2.0