Barnmorskan vecka 23

2015-01-28 | 20:29:00


Igår var vi till mvc, mätte magen och lyssnade på bebis hjärta. Allt såg fint ut med mini:) Jag mår dessvärre inte lika bra, mitt blodtryck är inte som det ska och hjärtat rusar iväg, slår dubbelslag, hoppar över vissa slag och slår ojämnt. Jag har haft så förut några gånger (för ca 2 år sedan), har fått åka in med ambulans och legat med EKG men det har aldrig blivit något mer utan det har bara runnit ut i sanden. Men barnmorskan märkte att något var fel så hon har bokat in mig hos en läkare, väntar på att hen ska ringa. Det beror inte på stress, även om jag kanske blir lite stressad och orolig när det sätter igång men det är inte pga stress som jag får så. Jag vet att man kan vara stressad utan att veta om det men jag är helt undra på att det inte är så för mig. Jag tar det lugnt hemma, sover huuuur mycket som helst och gör bara sånt som jag själv orkar och vill. Bloggar inte så mycket som andra vill att jag ska, för jag har helt enkelt inte lust. Har stängt ute allt sånt där energikrävande som inte gör en något gott. Jag mår faktiskt riktigt bra i själen. Bortsett från att graviditetshormonerna kan få mig att börja gråta om Jakob köpt hem fel glass, men det är ju något helt annat haha;)

 

Så ser det ut.. Det viktigaste är att bebis mår bra, och det gör hen. Jag drömde förresten igår att jag födde honom hemma. Jepp, honom. Drömde att det var en kille. Får väl se om det stämmer. 122 dagar kvar till beräknat, + en vecka (gissar jag på).

 

 


Hohooo

2015-01-26 | 19:31:00

 

 

 

Nä här på bloggen händer inte mycket, desto roligare är det med insta! Men imorgon lovar jag att uppdatera för då ska vi nämligen till MVC så det vill jag ju dokumentera :)


fint skare va

2015-01-16 | 23:45:00

 

Precis innan vi gosade ner oss framför Bee movie

 

M vaknade frisk idag, medan jag var ännu sämre.. Tog sovmorgon till efter 12 (tack min bästa Jakob!!!) och sen åkte vi in till stan en kort stund. Köpte nya ljus, hämtade ut mina glasögon och kollade på ny inredning till köket. Till middag blev det korv med bröd. Har ni hört nå sjukare? Bullens körv me brö till middag en fredag.. Det var min ide, Melwin blev överlycklig då han älskar korv och Jakob blev glad då han slapp stå i köket och greja. Det är oftast jag som gör maten annars men ingen av oss orkade idag.. Ikväll har vi kikat på film och ätit onyttigheter. Det var typ det jag hade att dela med mig av, nu ska jag krypa ner i sängen tror jag. Godnatt!


Välkommen hit! Jennica heter jag, född 93 och bor i Umeå tillsammans med min man och våra tre barn som heter Melwin, Viggo och Helmi ♥ Skriver om familjelivet, träning, barnkläder, inredning, barnrum och annat som hör till vardagen. KONTAKT FÖR SAMARBETEN ELLER ANDRA FRÅGOR: jennica.b@hotmail.comRSS 2.0