plockar fram sommaren

2017-05-08 | 11:01:11
Hej på er!
Hoppas ni mår fint <3
 
Förra veckan plockade jag och barnen fram sommaren på våra uteplatser medan Jakob var på jobbet. Jag fick sån himla bra hjälp av alla tre barn. Eller nu ljög jag.. Melwin hjälpte mig att bära massa saker och Helmi krattade. Men den där Viggo..... Han tycker det är roligare att springa bort från gården, att cykla iväg och knacka på någon kompis eller smita in på toan och fylla vattenpistolen med vatten och sen komma ut och spruta ner oss alla... Hahah!
 
 
 
När vi hade ställt i ordning allt ute så plockade barnen fram mellis i form av risifrutti och saft. Det var så fantastiskt skönt att sitta ute i solen och bara njuta. Fler såna dagar vill vi ha! 
 
 
Nu när jag tittar ut är det snö på alla möbler... Suck. Nä hörrni, dags för lunch! Hoppas ni får en fin dag :)

Komsi komsi våren!

2017-05-08 | 10:38:45
För några dagar sedan satt jag ute på altanen och solade i 21 grader. Idag vaknade vi i Umeå upp till snö.... Jag börjar bli himla stressad för snart har vi vår bröllopsfest och jag behöver björkblad tills dess då temat är Björk.. Men det ser inte lovande ut då björkarna inte slagit ut än. Så himla trist. MEN, våren är faktiskt på väg och det märktes i lördags när jag och Alice satt ute på hennes balkong på kvällen och drack vin. Kom nu våren, jag vill ha fler varma kvällar! 
 
 
 
Ser ni mina naglar förresten?! Buhu.. Ni kanske minns att jag älskar mina naglar, dom är så långa och har fin form av sig själv. Men nu på jobbet får jag ju varken ha långa naglar eller nagellack. Men det är det värt, jag kan offra mina naglar för jobb, hahah! 
 

Hairtalk!

2017-05-08 | 10:37:17
Om 12 dagar ska jag och Jakob ha vår bröllopsfest / välsignelseceremoni. Kan ni gissa vem som ska fixa mitt hår? Matilda såklart. Gissa var hon ska göra det? På Attityd Exclusives där hon jobbar såklart. Och gissa vad hon ska göra med mitt hår? Jo, sätta i hairtalk!!!! Både för att göra mitt hår tjockare men även längre. Jag tror inte ni förstår hur mycket jag längtar tills dess! Ska bli så jäkla underbart att få fint hår, nu är det ganska tunt efter graviditeterna. Jag har tidigare tänkt att "det är ju BARA hår" och ja det är ju bara hår men jäklar så fin och fräsch man känner sig när håret är fint! Det spelar liksom ingen roll hur fin jag är i övrigt om mitt hår är skit för då blir hela jag skit. 
 
Vi har börjat förbereda inför att sätta i håret, bland annat så ljusar vi upp och det och gör i ordning så att vi den 20e, samma dag som bröllopsfesten, bara kan sätta i håret. GAAAH så taggad jag är! På fredag ska jag förbi salongen och så får vi se vad Matilda ska hitta på då. 
 
 
 
Så här fin blev jag sist med balayage! 
 

Välkommen hit! Jennica heter jag, född 93 och bor i Umeå tillsammans med min man och våra tre barn som heter Melwin, Viggo och Helmi ♥ Skriver om familjelivet, träning, barnkläder, inredning, barnrum och annat som hör till vardagen. KONTAKT FÖR SAMARBETEN ELLER ANDRA FRÅGOR: jennica.b@hotmail.comRSS 2.0