äntligen fredag

2012-06-29 | 14:37:09



Har just varit och köpt en byrå med min syster, hittade den på blocket. Den ska bara målas vit och sen blir den perfekt som tv-bänk. Melwin är ju verkligen ÖVERALLT nu så det ska bli skönt med en ganska hög bänk. Vi bestämde igår att vi ska göra om en del här hemma, vi är inte riktigt nöjda med hur det ser ut nu. Det är mycket som ska målas vitt och det gillas! Så vi har en del projekt på gång, men det är bara roligt!

Om några timmar kommer älsklingen hem från jobbet, då ska vi som sagt rulla ner till fina Övik och vara där över helgen. Kommer säkert bli ganska tomt här på bloggen, ska bara njuta av den här helgen och skita i allt annat. 

Nä hörrni, man kanske skulle ta och äta frukost?


Jag vet att designen och allt ser helt mongo ut, men jag orkar inte bråka mer med det. Fixar det när jag kommer hem istället. 

Välkommen hit! Jennica heter jag, född 93 och bor i Umeå tillsammans med min man och våra tre barn som heter Melwin, Viggo och Helmi ♥ Skriver om familjelivet, träning, barnkläder, inredning, barnrum och annat som hör till vardagen. KONTAKT FÖR SAMARBETEN ELLER ANDRA FRÅGOR: [email protected]



RSS 2.0