Panik

2012-09-30 | 12:38:08
På tisdag ska vi till Skellefteå med dansprogrammet och ha workshops samt se en föreställning. Bussen till Skellefteå går 8 på morgonen och vi är inte hemma i Umeå förrän 23:45. Det går inga bussar hem från stan den tiden, och jag vägrar tvinga upp Melwin mitt i natten för att Jakob ska hämta mig. Hjälp?!?! Får väl ta en lång promenix hem bara, wihooo. Dessutom missar Jakob sin match på kvällen bara för att jag inte är hemma och kan ta hand om Melwin. Fan. Och som om det inte var nog med det, vi har prov på onsdag och jag missar en hel eftermiddag/kväll av pluggande......... Tänk så lätt allt var förut, man behövde inte planera massor utan man bara hängde med på allt utan att det var några problem. Men det funkar inte riktigt längre, det är svårt att försöka "passa in" där det händer saker lite nu och då. Men det löser sig, allt löser sig! 
 
Sitter just nu och försöker plugga lite, går sådär. Jakob är på lite extrajobb och Melwin sover men jag kan ändå inte koncentrera mig. Kollar istället igenom lite busbilder från någon dag sedan. Vackra busunge! 


Välkommen hit! Jennica heter jag, född 93 och bor i Umeå tillsammans med min man och våra tre barn som heter Melwin, Viggo och Helmi ♥ Skriver om familjelivet, träning, barnkläder, inredning, barnrum och annat som hör till vardagen. KONTAKT FÖR SAMARBETEN ELLER ANDRA FRÅGOR: jennica.b@hotmail.comRSS 2.0