vi är tillbaka!!!!!!

2014-07-31 | 12:39:00
 
3 veckor tog det att få tillbaka vårt internet, alla som skulle fixa det skickade bara vidare det till någon annan och sen hamnade vi på ruta ett igen men nu har en it-kille varit här och fixat det. Tjoho!!! Hej blogggen!!! Saknat mig?! Jag måste faktiskt erkänna att det har varit lite skönt att inte kunna sitta vid datorn, har som tänkt på massa annat istället och njutit av sommaren, snacka om att det har varit nyttigt för själen! 
 
Men nu är vi tillbaka och det med dunder och brak! Eftersom Melwin inte kan sova i sitt rum pga olika själ så måste vi byta rum med honom.. igen.. Även fast vi inte vill. MEN vi har nya möbler som ska få ta plats i Melles (och Viggos) nya rum så jag är astaggad! Så har maaaassa inlägg att skriva! Men först ska jag vänta på att Jakob slutar jobbet så han kan köra oss till rusta... heheheh! 
 
HEJ IGEN! :D

Välkommen hit! Jennica heter jag, född 93 och bor i Umeå tillsammans med min man och våra tre barn som heter Melwin, Viggo och Helmi ♥ Skriver om familjelivet, träning, barnkläder, inredning, barnrum och annat som hör till vardagen. KONTAKT FÖR SAMARBETEN ELLER ANDRA FRÅGOR: jennica.b@hotmail.comRSS 2.0