När Helmi kom till världen

2015-07-16 | 00:19:00

Jag trodde aldrig att jag skulle ladda upp en sån här ”naken” video, direkt från förlossningsrummet och då jag kände den värsta smärtan jag någonsin kommer uppleva. Men en förlossning är ju bland det finaste man kan vara med om, så tänkte att jag kunde visa lite från då Helmi föddes. Jag ser hemsk ut, men tänker att det är helt okej att göra det vid ett sånt tillfälle. Jag är inte en sån som sminkar mig så fort jag får tillfälle så att se fräsch ut under en förlossning är det sista jag tänker på.

 

Tanken är att det kommer en förlossningsberättelse också, måste bara ta mig tid att skriva den. Viggo syns inte lika mycket som Melle i denna video men han hade inte riktigt tid att kolla på lillasyster då han hellre ville utforska sjukhuset!

 

Känner så mycket kärlek när jag ser det här. Fy tusan vad Jakob är bäst. Och lustgasen. Älskade den lika mycket som jag hatade den.

 


Välkommen hit! Jennica heter jag, född 93 och bor i Umeå tillsammans med min man och våra tre barn som heter Melwin, Viggo och Helmi ♥ Skriver om familjelivet, träning, barnkläder, inredning, barnrum och annat som hör till vardagen. KONTAKT FÖR SAMARBETEN ELLER ANDRA FRÅGOR: jennica.b@hotmail.comRSS 2.0