Helgen är här!

2016-04-01 | 19:57:04
Började denna fredag med att åka iväg och handla inför morgondagens kalas. Sen åkte vi hem, åt lunch och hämtade nyckeln till lokalen så att jag kunde bära dit lite saker. Jakob åkte till jobbet vid 14 och sedan dess har vi bara busat, blåst ballonger och dansat omkring i hela läggan. Min förkylning är på väg bort och jag känner mig äntligen lite piggare :)
 
Idag är det ju 1 april och min ena bror fyller 28 år! Tycker det är så himla tråkigt att alla mina syskon bor så långt bort från oss, så vi kunde tyvärr inte fira honom idag utan det får bli en annan dag. Har ni blivit lurade något idag då? Jag har faktiskt inte blivit det, har inte heller lurat någon själv. Tycker det är så svårt att komma på  något bra utan att alla direkt misstänker att det är ett 1a april-skämt. 
 
 
 
På väg till bilen (med nyduschat och halvblött hår, därför var det fult som fan haha) för att åka till maxi. Skorna som pruttan har på sig är Melles gamla converse som hon nu tagit över! 
 
 
 
 
Nu ska vi dra fram lite chips och dricka, tända ljus och mysa framför lets dance! Hoppas ni alla får en fin fredagkväll :)

Kommentarer
skriven av: nune

Tuosta se kävely sitten alkaa jeeee <3 Ihanaa kun ilmat alkavat olemaan enemmän kesän suuntaan. Vaatteita ei tarvi lapsille paljon laittaa, polkupyörät saa ottaa esille ja lintujen laula aamusta iltaan. Ihmiset tulevat positiivisemmaksi! Muistakaa ottaa allergia pillerit esiin kun nyt se alkaa tosissaan :(

2016-04-03 @ 08:39:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0