En härlig dag!

2016-07-12 | 21:38:00
Helluuuu!
 
Alltså... Vädret!! AMAZING! Fler såna här dagar tack! Vi har hängt på baksidan som vanligt, världens bästa ställe och vi har fått så härliga nya grannar som har barn som är exakt lika gamla som våra! Så himla kul :) Det blev maxmat till lunch, sen fyllde vi poolen med nytt och fräscht vatten och efter det tog vi fram killarnas nya 3D-slide med tillhörande brillor. Barnen hade så himla roligt och det blev verkligen succé! 
 
Efter middagen tog vi en promenad till ica för att köpa glass och sen hängde vi bara i kvällssolen tills det var dags för barnen att krypa ner i sängarna. Snart kommer mitt största hjärta hem och då ska vi hoppa ner i poolen och varva ner en stund innan vi också ska sova. En ny solig dag väntar (förhoppningsvis) imorgon! 
 
Bildbooomb :) 
 
 
 
Åh jag ligger så långt efter med bloggandet.. Har så mycket jag vill skriva men har inte hunnit. Får blogga ikapp någon dag! :) 

Kommentarer
skriven av: nune

Tosiaan kivan näköinen päivä teillä ollut ja ilmakin on ollut mukananne :) Tuo hattu kun Helmillä on niin se on paras kesähattu kyllä!! Ajattele että Markolla oli tuollainen mutta vaalean sininen. Suojaa hyvin, leveästi ja ei ole niin kuuma kuin jotkut "söötit potat" hahhahahaaa. Varmaan kiva tuo "liukas matto" Joo, kyllä me kaikki kaipaamme sinulta kertomuksia tänne! :)

2016-07-13 @ 04:59:16
skriven av: mariekarolina

Så mysigt! Vilken härlig uteplats nu ser ut att ha :)

2016-07-13 @ 10:33:37
URL: http://mariekarolina.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0