Presentjakt och ikea

2016-03-29 | 20:53:00
Är helt slutkörd nu. Vi har letat efter presenter åt Viggo i varenda leksaksaffär som finns i Umeå och vi har bara hittat två saker. Den ena är dock hyfsat stor så han blir nog nöjd ändå. Men alltså vi har redan det mesta hemma, Melwin har samlat på sig så otroligt mycket leksaker under sina fyra år så Viggo får såklart leka med dom. Känns så dumt att köpa nya saker bara för köpandets skull.
 
Efter att vi hade gått en runda på Barnens hus så åt vi middag på Frasses innan vi begav oss mot Lekia och sedan Toysrus inne på Avion. Smet såklart in på ikea också när vi ändå var där och det går ju inte att komma ut tomhänt därifrån. Den här gången blev det en ny filt, två kuddfodral, en låda med kronljus och en liten vägghylla. Vi kikade även på ett nytt matbord. Vi funderar på ett runt bord som går att dra ut, med iläggsskiva i mitten, så att vi får plats fler när vi tex har gäster. Om det blir så att vi köper det så blir det efter helgen :) 
 
Vi kom hem för bara en liten stund sedan, barnen somnade i bilen så det var bara att lyfta över dom till sängarna. Jag mår om möjligt ännu sämre nu än tidigare, så måste lägga mig och vila. Jag har börjat se om alla Gossip Girl avsnitt, är på säsong 2 och ska nog se några avsnitt nu. Så XOXO :*
 
När man är sjuk så får man äta skräpmat! 
 
När man bara har med en vagn men storebror blir trött i benen så får man dela <3 
 
 
Just det! Så himla kul att så många har hittat tillbaka hit till den här bloggen (över 1000 st har kikat in här idag). Så glad jag blir! Och till alla nya - välkomna! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0