svårt att sitta still

2013-08-31 | 17:13:00
Vad tusan hände med kvallan på bilderna?! 
 
 
Tror att han fick massa ny energi från middagen för trots att han är väldigt snorig och hostig så kan han inte sitta still och ta det lugnt. Det är fullt ös medvetslös som gäller hemma hos oss just nu. Vi lyssnar även på finska barnlåtar, de är kassett från då jag och mina syskon var små och Melwin älskar dom! 

Kommentarer
skriven av: Anonym

ser att hans rum går i typiska pojk färger. blått och grönt. om ni får en flicka ska hon då ha bara rosa i sitt rum eller?

Svar: Men gud nej. Det kanske ser ut som det bara är grönt och blått på bilderna men hans rum går i fler färger så som grått och rosa faktiskt. Finns dock mycket av de färgerna som du nämnde men det är inget som jag har valt medvetet, och absolut inte för att han är pojke. Svaret på din fråga är NEJ. Det märks att du inte är någon som brukar läsa min blogg för dom som gör det vet hur mycket jag är emot det där med pojk- och flickfärger.
Jennica Björk

2013-08-31 @ 17:20:30
skriven av: Sara M

Hej! Stort GRATTIS till graviditeten, vad stort att bli tvåbarns föräldrar :) Jag tänkte höra med dig om tavlorna du har gjort själv, är det någonting jag kan få beställa av dig. Frågade dig för länge sen på din blogg när jag var gravid, och har nu en son på 2månader och skulle gärna vilja ha en tavla, självklart kan du få pengar för den :)

Lycka till med graviditeten & framför allt njut!
Du kan svara till min e-post.

Kram en Umeåmamma på 23år.

2013-09-01 @ 11:44:29
skriven av: Sara

Hihi, Det är likadant här hemma. Junie är inte still en sekund :)

2013-09-02 @ 10:28:08
URL: http://glamina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0