Julshopping

2012-11-30 | 20:57:25
Är fortfarande jätteförkyld. Men idag pallrade vi oss ut och julshoppade allt som vi inte hade hemma. Jakob jobbar typ alla helger framöver så vi passade på idag! På vägen hem hämtade vi Bella och Zacke som ska sova hos oss i helgen. Vi har just bakat pepparkakor och innan det gjorde vi lite adventfint här hemma. Men julgranen tar vi inte fram förrän dagen innan julafton för annars blir man så satans less på den. Snart ska vi se Grinchen, barnen ville se den och den passar ju bra denna årstid! Imorgon får ni fler bilder för nu ska jag ta ut pepparkakorna ur ugnen. 
 

Jaha

2012-11-29 | 20:25:00
Då var man förkyld igen då. JIPPI. Idag såg vi treornas projekt, sjukt duktiga dansare och musiker! Nästa gång det är treornas projekt är det jag och min klass som står där på scenen, längtar så! Hann svänga förbi på unga föräldrar idag också så att Melwin fick leka av sig och jag fick mysa med små bebbar som inte längre är så himla små! Melwin har gått ganska mycket idag, men dock bara hemma. När han är någon annanstans vill han helst krypa, tror det är för att han känner sig tryggare med att krypa och vill då helst göra det när han inte är hemma. Men han är väldigt stabil för att precis ha lärt sig att gå, det kan bero på att han har gått så mycket med gåvagnen och när vi har hållt honom i handen. Han ramlar inte utan han sätter sig ner istället när han tycker att han har gått tillräckligt långt! 

Här kommer några instagrambilder från den senaste tiden. 
 
 

Gullisarna

2012-11-28 | 21:39:00
Försökte ta en bild till årets julkort, gick inte så jättebra för Melwin ville bara pussa på Klimpen istället för att posa. Ganska sött va? Idag har mina föräldrar varit här och hälsat på, skrutten har fått minst en miljon kramar under hela dagen. Tur att det inte är länge tills nästa gång vi ses igen! Mummi och ukki fick se skrutten ta några steg själv innan han sedan satte sig ner några gånger. Det går framåt men han är fortfarande lite rädd för att gå så han tar det lugnt. Men det är skönt, vi vill inte ha onödiga skador! Något nytt som han har lärt sig är att skicka slängpussar och gör det ungefär hela tiden, ni som är vän med mig på fb kan se video på det! Han säger även namnamnam när vi ska äta eller om han vill ha frukt eller så. Han växer så himla fort, det är läskigt! 

Välkommen hit! Jennica heter jag, född 93 och bor i Umeå tillsammans med min man och våra tre barn som heter Melwin, Viggo och Helmi ♥ Skriver om familjelivet, träning, barnkläder, inredning, barnrum och annat som hör till vardagen. KONTAKT FÖR SAMARBETEN ELLER ANDRA FRÅGOR: jennica.b@hotmail.comRSS 2.0