mamma och storebror

2013-09-30 | 20:37:00
tidigare idag innan vi for iväg till Matilda! 
 
Tycker det är ganska sjukt att jag känner bebisen sparka så tydligt! Känner hen t.o.m när vi kör bil och då är det ju ganska guppigt redan så jag kan lova er att det är en vilding där inne! Blir nästan lite rädd när jag tänker på att den ska bli större och kommer sparka ännu mer, frågan är om jag kommer ha några hela revben i slutet av graviditeten hahah!
 
Men jisses vad trött jag är.. Det har fortfarande inte gått över och jag lägger mig gärna och sover när Melwin sover sina 2-3 timmar efter lunchen. Alla mina värden ser bra ut så det är lite mystiskt, kan inte minnas att jag var så här trött förra graviditeten.

Hur är det med er gravida som läser, är ni trötta? 

han har fått ett huvud!

2013-09-30 | 15:52:00
Lite ont gör det i hjärtat att han numera inte har lockigt hår.. Men det var sånt himla fix varje morgon då han alltid vaknade med en miljon tovor... Så det blev ett besök hos gudmor på salongen idag! Trodde verkligen inte att han skulle vara så duktig som han var. Satt helt stilla och kollade in i spegeln, sa ingenting alls. Förra gången gick det också bra men det var ändå ett halvår sen så mycket har ju hänt! 
 
 
Han ser så himla stor ut nu! Förut hade han en massa hår men nu har han faktiskt fått ett huvud, haha! Vi har en stilig liten man här hemma nu! 

asbra söndag

2013-09-30 | 00:05:04
Mammas nyvakna lilla sötis! 

Vilken toppenkväll det blev, inte alls vad jag hade 'planerat'. Matilda och John drog med mig och Melwin till Matildas föräldrar för att äta gomiddag! Melwin var helnöjd för han fick leka med bilar och fick även ta med sig en hem! Han delade ut kramar till Matildas föräldrar och höll dom i händerna, gulllllisen! 

Nu är det dags att lägga sig, klockan är tom lite för mycket.. Imorgon blir det buss till dagis och sen ska jag försöka fixa en tidigare läkartid men det lär jag väl inte få. Har utslag/eksem som är så OTROLIGT jobbiga och jag vill bli av med dom NU. Är ganska less efter fyra år och tusen olika salvor och den enda som funkar liiite får jag inte använda nu under graviditeten..
 
Ska krypa ner breve Jakisen nu. Godnatt på er! 

Välkommen hit! Jennica heter jag, född 93 och bor i Umeå tillsammans med min man och våra tre barn som heter Melwin, Viggo och Helmi ♥ Skriver om familjelivet, träning, barnkläder, inredning, barnrum och annat som hör till vardagen. KONTAKT FÖR SAMARBETEN ELLER ANDRA FRÅGOR: jennica.b@hotmail.comRSS 2.0