Panik

2012-09-30 | 12:38:08
På tisdag ska vi till Skellefteå med dansprogrammet och ha workshops samt se en föreställning. Bussen till Skellefteå går 8 på morgonen och vi är inte hemma i Umeå förrän 23:45. Det går inga bussar hem från stan den tiden, och jag vägrar tvinga upp Melwin mitt i natten för att Jakob ska hämta mig. Hjälp?!?! Får väl ta en lång promenix hem bara, wihooo. Dessutom missar Jakob sin match på kvällen bara för att jag inte är hemma och kan ta hand om Melwin. Fan. Och som om det inte var nog med det, vi har prov på onsdag och jag missar en hel eftermiddag/kväll av pluggande......... Tänk så lätt allt var förut, man behövde inte planera massor utan man bara hängde med på allt utan att det var några problem. Men det funkar inte riktigt längre, det är svårt att försöka "passa in" där det händer saker lite nu och då. Men det löser sig, allt löser sig! 
 
Sitter just nu och försöker plugga lite, går sådär. Jakob är på lite extrajobb och Melwin sover men jag kan ändå inte koncentrera mig. Kollar istället igenom lite busbilder från någon dag sedan. Vackra busunge! 


hej från en trött sjukling

2012-09-29 | 17:38:11
 
Tänkte bara säga hej hallå till er och önska er en trevlig kväll. Vi har just kommit hem och jag ska nu lägga mig och vila en timme. Är trött och sjuk.. Melwin råkade sparka på mina glasögon idag i bilen så dom typ gick av och är nu sneda och skulle behöva böjas till. Är såååå sugen på att bryta sönder dom och gå runt blind istället för jag hatar dom....
Godnatt.

goooood morgoooooon

2012-09-29 | 09:45:44
Laddade just upp denna bild på instagram, myspojken kommer och ger oss kramar hela tiden 
 
Detta blir nog en händelserik dag även fast jag är sjuk.. Först blir det match i obbola sen ska vi köpa vinterskor till Melwin. På tal om skrutten så blir han 11 månader på måndag! Tänk att vår myspojke snart redan är ett år, jag vet att jag tjatar om hur galet det är men jag tror inte att ni som inte har barn förstår hur fort tiden verkligen går! Jag har förresten precis beställt den där giraffen som jag efterlyste igår, stort tack till Lisa som skickade länken. Den är dock tillfälligt slutsåld men hoppas på att få den lagom till ettårsdagen. Snart ska Jakob väckas, då blir det frukost och sen ska vi rulla iväg mot obbola. Hoppas ni får en trevlig dag!
 

Välkommen hit! Jennica heter jag, född 93 och bor i Umeå tillsammans med min man och våra tre barn som heter Melwin, Viggo och Helmi ♥ Skriver om familjelivet, träning, barnkläder, inredning, barnrum och annat som hör till vardagen. KONTAKT FÖR SAMARBETEN ELLER ANDRA FRÅGOR: jennica.b@hotmail.comRSS 2.0