Världsbäst

2016-06-29 | 21:49:18
 
Hon som alltid är glad!
 
Eller okej.. Hon kan ge bitchblickar också. Kolla här! 
 
 
Hahah. Har lärt henne allt jag kan! 

vår midsommarhelg

2016-06-29 | 20:54:00
Den här sista bilden är lite rolig.. Barnen hade tjatat om att bada, vi sa att det var för kallt men dom fortsatte att tjata.. Så ja, de fick bada, dvs doppa fötterna och sen höll dom på att frysa sönder. Hela vägen tillbaka till husvagnen (100 meter?) sa Viggo "bada kallt, huvva, bada kallt". Ja, vi sa ju det:) Midsommar - för kallt för att bada i havet.. :/
 
Hej på er!
Oj så fullt upp vi har haft den senaste tiden. Efter att jag kom hem från finland så hann jag bara packa upp och sen packa igen för att åka till övik och fira midsommar med min familj i husvagnen. Vi åt så otroligt god mat as usual, spelade kubb, stångtennis, "badade", sjöng, hade vattenkrig, var på midsommarfirande i arnäsvall, sprang ifrån getingar och värmde oss vid en mysig brasa precis vid husvagnen. Vi hade det gött och som alltid gick dagarna för fort och helt plötsligt var vi hemma igen. Den här veckan är det också full rulle men mer om det senare för nu ska jag göra kvällsfika åt Bella och Zacke som är här några dagar (ni vet nog vilka de är vid det här laget hehe). 
 
 
Juste, vill ni veta vad Melle frågade mig under midsommarmiddagen? Jo.. "Mamma, hur lång rumpa har du?" 
hahahaha. dör. 
 
 Tjing!

cykelvagnen är här!

2016-06-29 | 18:10:00
 
Äntligen! Som vi har väntat på denna vagn.. Struligt med leveransen men orkar inte skriva om det.. Den är här nu och jag känner mig så friiiiiiii och kan sticka iväg med alla barn själv utan att vara beroende av buss. Men vet ni... Nästa månad, när Jakob har fyllt 24, ska jag börja övningsköra med honom. Jag har inte haft någon i närheten att övningsköra med, därför har jag inte körkort än men nu jäklar! 
 
Vi har redan rullat några mil med vagnen och alla är nöjda med den! Bästa köpet denna sommar (eller okej, delad förstaplats med poolen hehe). Vi valde en annan färg som ni kan se, denna känns lite tryggare då den är lättare för bilarna att se. Lite extra kul att cykla runt med barnen då det är något som mina föräldrar gjorde mycket med mig och mina syskon :) 
 

Välkommen hit! Jennica heter jag, född 93 och bor i Umeå tillsammans med min man och våra tre barn som heter Melwin, Viggo och Helmi ♥ Skriver om familjelivet, träning, barnkläder, inredning, barnrum och annat som hör till vardagen. KONTAKT FÖR SAMARBETEN ELLER ANDRA FRÅGOR: jennica.b@hotmail.comRSS 2.0