När Helmi kom till världen

2015-07-16 | 00:19:00

Jag trodde aldrig att jag skulle ladda upp en sån här ”naken” video, direkt från förlossningsrummet och då jag kände den värsta smärtan jag någonsin kommer uppleva. Men en förlossning är ju bland det finaste man kan vara med om, så tänkte att jag kunde visa lite från då Helmi föddes. Jag ser hemsk ut, men tänker att det är helt okej att göra det vid ett sånt tillfälle. Jag är inte en sån som sminkar mig så fort jag får tillfälle så att se fräsch ut under en förlossning är det sista jag tänker på.

 

Tanken är att det kommer en förlossningsberättelse också, måste bara ta mig tid att skriva den. Viggo syns inte lika mycket som Melle i denna video men han hade inte riktigt tid att kolla på lillasyster då han hellre ville utforska sjukhuset!

 

Känner så mycket kärlek när jag ser det här. Fy tusan vad Jakob är bäst. Och lustgasen. Älskade den lika mycket som jag hatade den.

 


En familj på fem

2015-07-14 | 14:51:00

15 juni 2015, 16 dagar över tiden föddes vår tredje lilla älskling. En liten Helmi var det som gömde sig i magen. Vi är SÅ kära i henne och hon är så fantastiskt fin. Igår blev hon fyra veckor och vi har hunnit landa som trebarnsfamilj. Alla har hittat ”sin plats” och det är lugnt och skönt, för det mesta. Men igår började Jakob jobba igen efter en hel månad hemma, och det tyckte väl ingen var roligt. Jag och Viggo satt och grät i soffan ett tag. 2 barn är ju inget svårt, en arm för varje barn liksom. Men tyvärr har jag inte tre armar så igår blev det lite kaos ett tag. Helmi skrek efter mat, samtidigt som Melwin skrek från toan ”MAMMA KOM OCH TORKA DÅÅÅÅ JAG HAR JU BAJSAT!!” och Viggo gick runt och grät efter pappa och tappade ett glas i golvet så det gick sönder i tusen bitar. Allt detta samtidigt alltså. Hahah! Skratta är det enda man kan göra vid sådana tillfällen. Bättre än att bli stressad och irriterad.

 

 

Men nu är hon iallafall här! Familjen är komplett och jag älskar oss så mycket! Nu har livet börjat på riktigt ♥

 

 

IMG_2827

IMG_2840


Välkommen hit! Jennica heter jag, född 93 och bor i Umeå tillsammans med min man och våra tre barn som heter Melwin, Viggo och Helmi ♥ Skriver om familjelivet, träning, barnkläder, inredning, barnrum och annat som hör till vardagen. KONTAKT FÖR SAMARBETEN ELLER ANDRA FRÅGOR: jennica.b@hotmail.comRSS 2.0