så var valborg över

2014-04-30 | 23:05:00
 
Vi firade in våren i Obbola hos Jakobs föräldrar, med grillat till middag och till efterrätt åt vi en supergod kolakaka med glass och bär. Gick förbi och kikade på majbrasan på andra sidan vägen också, Melle tyckte att det var läskigt för det var så varmt, medan jag tyckte att det var jäääätteskönt för jag höll på att frysa ihjäl! På den sista bilden är M superglad för han tror att det snöar, fast det var sån där glödtjosan (vad tusan heter det?), "TITTA!!! DE SNÖAJ NUUU, JA ÅKA PULKA!!!!!" 

för mycket?

2014-04-30 | 11:49:00
 
Går det att pussa för mycket på sina barn? Visst är det okej att ta en liten tugga av dom? Så här ser det ut hemma hos oss just nu. Viggo ligger i den ena soffan med rumpan upp i vädret och jag har ockuperat den andra. M är på dagis och Jakob ska strax iväg på jobb. Men just nu står han i köket och grejar, för en liten stund sedan stannade han till vid köksfönstret och jag frågade vad han kollade på. "Det snöar..." - VA?? NÄÄÄ? DU SKÄMTAR?. Nä men visst, det snöar ute. Det spelar ingen roll hur fint väder det har varit i april, det är alltid kallt, regnigt och tydligen också snöigt på valborg.. Why? 

hoppi studsi

2014-04-29 | 18:36:00
 
Rubriken.. Så säger Melle hela tiden när han hoppar hihi :) Vi ska såklart köpa nät men vi har inte riktigt hunnit göra det än. Nu står vi bredvid honom hela tiden och han är faktiskt väldigt försiktig, även fast det kanske inte ser ut som det på bilderna. 
 
Idag har vi varit ute jättemycket! Hoppat, varit på lekparker, baksidan och just nu sitter M i badet och tvättar av sig all skit. Sen blir det kvällsfika och hopp ner i sänga. Imorgon är det ju valborg så då måste han vara pigg och glad! Vi vet inte än vad vi ska göra men något roligt blir det säkert och jag skulle tippa på att det blir grillat till middag. Omnom

Välkommen hit! Jennica heter jag, född 93 och bor i Umeå tillsammans med min man och våra tre barn som heter Melwin, Viggo och Helmi ♥ Skriver om familjelivet, träning, barnkläder, inredning, barnrum och annat som hör till vardagen. KONTAKT FÖR SAMARBETEN ELLER ANDRA FRÅGOR: jennica.b@hotmail.comRSS 2.0