lite nytt

2013-02-28 | 17:58:00

Det här köpte jag också igår på stan. Nya strumpor, en märkpenna (perfekt nu inför dagis) och en ascool tisha från h&m. Hur kan jag ha missat den grymma tröjan? Den kostade dessutom bara 49 kr. 
 
Idag har jag en dålig dag. Ni vet en sån där jag-är-så-less-och-ger-snart-upp-varför-kan-det-inte-bli-som-jag-vill-dag. Men jag har fina människor omkring mig iallafall. 

ny pyjamas

2013-02-27 | 19:55:00

Hittade denna fina pyjamas inne på lindex idag, 149:-

Alltså ni som inte har barn går verkligen miste om något. Jag älskar att vara mamma, särskilt eftersom att Melwin är min son. Har så mycket kärlek att ge honom att det är helt sjukt. La honom för en liten stund sedan och han sa då "pu pu", han ville alltså ha en godnattpuss. Helt underbart. Annars brukar det vara jag som frågar om en puss. 
 

playdate och shopping

2013-02-27 | 15:56:04


Efter frukosten idag åkte vi till Johanna och Emla, Tissla och Tilda var också där så trion har fått leka idag! Har sagt det förut men det tål att upprepas, är så himla glad över att vi mammor är i samma ålder, precis som barnen! Så otroligt skönt att få snacka av sig med kloka människor! 
 
När det var dags för skrutten att sova så tog vi bussen till stan och jag passade på att köpa lite fint medan han sov gott i vagnen (visar sen). Mötte Dahlia på väg till bussen hem och det var lika trevligt som alltid! Imorgon ska vi till UF och jag taggar!!! 

Välkommen hit! Jennica heter jag, född 93 och bor i Umeå tillsammans med min man och våra tre barn som heter Melwin, Viggo och Helmi ♥ Skriver om familjelivet, träning, barnkläder, inredning, barnrum och annat som hör till vardagen. KONTAKT FÖR SAMARBETEN ELLER ANDRA FRÅGOR: jennica.b@hotmail.comRSS 2.0